……… Welkom ………

welkom op de site van

vijayayoga

Vijaya is mijn spirituele naam en Yoga betekent verbinding; verbinding tussen lichaam en geest. Dat is precies waar ik voor ga en voor sta. In alle workshops en sessies die ik geef kan je naar binnen gaan om te ontdekken hoe dat zit bij jou. Hoe is jou verbinding in jezelf? Pas als je verbinding in jezelf hebt gevonden kan je je verbinden met het leven en met anderen.

i.v.m. het coronavirus gaan de meeste groepsactiviteiten voorlopig niet door.  De woensdag ochtend groep ‘Durf te leven in je lichaam’ is vanaf woensdag 15 april weer begonnen in zoom (videobellen). De deelnemers van deze groep zijn erg enthousiast. Er zijn nog een paar plekjes om ook deel te nemen tot een maximum van 12 deelnemers. Vanaf 1 juni gaan de actieve meditaties in Wajid ook weer van start. Zie agenda.

Privésessies gaan ‘live’ door met inachtneming  van de verplichte voorwaarden. Privésessies zijn ook mogelijk via videobellen.

Mijn aanbod is gevarieerd en ik nodig je uit om aan één van de volgende workshops deel te nemen:

Yogales: Langzame houdingen met ontspanning tussendoor.

‘Durf te leven in je lichaam’: Emotioneel lichaamswerk, meditatie, mantra etc.

No mind meditatie:  Een actieve meditatie.

Meditatie en singing cirkel: buiten in het Westbroekpark.

‘Je eigen wijze weg’: Groeitraining voor volwassenen over het innerlijk kind.

Familieopstellingen avonden met twee opstellingen op een avond.

Vrouwenlijn opstellingen dag met lichaamswerk en meditatie

Interesse in een één op één sessie:

Helende sessies: yoga, mantra, meditatie, reiki, intuïtieve massage, yoganidra en geleide fantasiën.

 Privésessie systemisch inzicht en ervaring. In deze sessie geven we alle personen die bij het probleem of de situatie betrokken zijn een plek in de ruimte. Door in te voelen op je plek terwijl ik op al de betrokken personen ga staan en je vragen stel kan je tot inzicht komen en/of tot ontlading van emoties die vastzitten.

Therapiesessies: Therapiesessies beginnen met een intakegesprek. Hoeveel sessies er daarna nodig zijn is bij iedereen anders. Enkele technieken die ik gebruik zijn: Innerlijk kind werk, ademsessies, emotioneel lichaamswerk, familieopstellingen, EMDR, bio-energetica, gestalt, counceling etc.

In de hoofdstukken op deze site krijg je meer uitleg over de verschillende onderwerpen. Als je nog vragen hebt dan hoor of lees ik ze graag d.m.v. het contact formulier (bij contact), via mail vijayayoelle@gmail.com of telefonisch 0648837902.

Hartelijke groet,

Joëlle Bogaert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.