Innerlijk Kind werk

Met het innerlijk kind bedoelen we de kinderen die jij vroeger was. Je natuurlijke kind is zoals je was bij je geboorte: nog helemaal puur, onschuldig, spontaan en vol natuurlijke energie. Je gekwetste kind is ontstaan onder invloed van je ouders en andere opvoeders.

Door je opvoeding en de boodschappen die je kreeg is het contact met je natuurlijke kind vaak verloren gegaan. Contact maken met het gekwetste kind helpt je om erachter te komen wat het kind is gaan denken over zichzelf.  Dat noemen we ‘negatieve overtuigingen’ bijvoorbeeld: Ik ben niet goed genoeg, Ik ben niet om van te houden, Ik kan het niet.

Nu je volwassen bent zullen deze overtuigingen je belemmeren om je leven te leven zoals jij dat werkelijk wilt.

Je leert de ‘negatieve overtuigingen’ te erkennen en het gekwetste kind de aandacht te geven die het heeft gemist.  Als volwassene kan je dan negatieve overtuigingen veranderen in positieve.

Het natuurlijke kind zal daardoor steeds meer tevoorschijn komen en daarmee ook de toegang tot jouw oorspronkelijke natuurlijke kwaliteiten.

Eén à twee keer per jaar start ‘Je eigen wijze weg‘ dit is een bijzondere groepstraining voor volwassenen die bestaat uit acht dagdelen over het innerlijk kind. Deze training geef ik samen met mijn collega Sarojini Gobets. kijk voor meer info op https://www.jeeigenwijzeweg.nl/

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in een aantal privé sessies het innerlijk kind te leren kennen. Deze sessies vinden plaats in de sessieruimte in Wajid of online via zoom. Innerlijk kind therapie is lichaamsgerichte psychotherapie en begint met een intakegesprek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.